Browser (advies) 

Onze programma's zijn te gebruiken met alle moderne browsers. Wij bevelen Google Chrome aan als standaard browser, maar ook Firefox, Edge, en Safari zijn geschikt om met DIGIT te kunnen werken.

Ondervind je problemen, test dan altijd eerst of het met Google Chrome wel naar behoren werkt.

De browser die je moet vermijden is Internet Explorer; deze wordt ook door Microsoft niet meer ondersteund.

DIGIT-mbo account 

Zonder account kun je geen gebruik maken van DIGIT-mbo

Je krijgt een account:
  • Via je docent:
    Je ontvangt een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra je deze hebt gekregen, heb je toegang tot je account. 
  • Via je boekenleverancier:
    Bestel je via Bundle of via MBO-webshop dan maak je direct een account aan wanneer je een bestelling activeert.

Inloggen bij DIGIT-mbo 

Hoe log ik in bij DIGIT-mbo?
  • Als je een account hebt ontvangen van je docent, kun je inloggen via www.digit-mbo.nl  Op het startscherm kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Entree gebruikers loggen in via het platform van de distributeur (bijv. Bundle of MBO-webshop) en klikken daar op de tegel DIGIT-mbo. Bij de eerste keer inloggen vul je je klascode in die je hebt ontvangen van je docent en klik je op Opslaan. Heb je deze niet ontvangen dan kan je je opleiding/locatie kiezen en vervolgens voor ‘Klas onbekend’. Je komt dan in een grote verzamelklas terecht. Je kunt je later alsnog in de juiste klas plaatsen als je de klascode van je docent krijgt.
  • Je kunt ook inloggen via de Entree federatie button. Kies hier je school en log in op je school portal. Bij de eerste keer inloggen vul je je klascode in die je hebt ontvangen van je docent en klik je op Opslaan. Heb je deze niet ontvangen dan kan je je opleiding/locatie kiezen en vervolgens voor ‘Klas onbekend’. Je komt dan in een grote verzamelklas terecht. Je kunt je later alsnog in de juiste klas plaatsen als je de klascode van je docent krijgt.

Wachtwoord vergeten 

Ik ben mijn wachtwoord van vergeten. Wat nu? 

Als je een gebruikersnaam en een wachtwoord van je docent hebt ontvangen, klik dan in het startscherm op Wachtwoord vergeten? Je vult je e-mailadres in. Je ontvangt nu een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ben je het wachtwoord vergeten van je Entree-account, neem contact op met je schooladministratie

Gebruikersnaam vergeten 

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat nu?   
         

Je gebruikersnaam is je persoonlijke-  of school e-mailadres. Informeer bij je docent om te achterhalen wat jouw gebruikersnaam is. Je docent kan dit opvragen in het docentendashboard. 
Alleen non-ECK accounts hebben een gebruikersnaam. 
Instruct
KDDV Keuzedeel Digitale Vaardigheden
Digit Start
GPS Taal en Rekenen
GRIP rekenen