Inloggen bij DIGIT-mbo 

Hoe log ik in DIGIT-mbo in?
  • Als je een account hebt ontvangen van je docent, kun je inloggen via www.digit-mbo.nl  Op het startscherm kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Entree gebruikers loggen in via het platform van de distributeur (bijv. Bundle of MBO-webshop) en klikken daar op de tegel DIGIT-mbo. Bij de eerste keer inloggen vul je je klascode in die je hebt ontvangen van je docent en klik je op Opslaan. Heb je deze niet ontvangen dan kan je je opleiding/locatie kiezen en vervolgens voor ‘Klas onbekend’. Je komt dan in een grote verzamelklas terecht. Je kunt je later alsnog in de juiste klas plaatsen als je de klascode van je docent krijgt.
  • Je kunt ook inloggen via de Entree federatie button. Kies hier je school en log in op je school portal. Bij de eerste keer inloggen vul je je klascode in die je hebt ontvangen van je docent en klik je op Opslaan. Heb je deze niet ontvangen dan kan je je opleiding/locatie kiezen en vervolgens voor ‘Klas onbekend’. Je komt dan in een grote verzamelklas terecht. Je kunt je later alsnog in de juiste klas plaatsen als je de klascode van je docent krijgt.
Zie deze PowerPoint voor meer uitleg en ondersteuning door middel van schermafbeeldingen.

Wachtwoord vergeten 

Ik ben mijn wachtwoord van vergeten. Wat nu? 

Als je een gebruikersnaam en een wachtwoord van je docent hebt ontvangen, klik dan in het startscherm op Wachtwoord vergeten? Je vult je e-mailadres in. Je ontvangt nu een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Ben je het wachtwoord vergeten van je Entree-account, neem contact op met je schooladministratie

Gebruikersnaam vergeten 

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten. Wat nu?   
         

Je gebruikersnaam is je persoonlijke-  of school e-mailadres. Informeer bij je docent, deze kan dat nakijken vanuit zijn administratie van DIGIT.
Instruct
KDDV Keuzedeel Digitale Vaardigheden
Digit Start
GPS Taal en Rekenen